Recoil ieroču kopšana un tīrīšana

Recoil ieroču kopšana un tīrīšana

Ieroču kopšana un tīrīšana. Recoil izstrādā un ražo līdzekļus ieroču tīrīšanai un kopšanai, kā arī maskēšanās ieroču krāsas. Recoil ir visaptverošs risinājums visu veidu šaujamieroču kopšanai un aizsardzībai, kas jau tiek pārbaudīts Ukrainā. Ieroču kopšana

Ražotājs Recoil ir izstrādājis veselu produktu līniju mūsdienu ieroču tīrīšanai un eļļošanai. Pateicoties medību entuziastu pūlēm, jūs vienmēr varat uzturēt ieroci labā stāvoklī un būt pārliecināti par katru nākamo šāvienu. Sākotnēji uzņēmums izstrādāja tikai šautenēm paredzētās eļļas un pakāpeniski uzlaboja to sastāvu. Rezultātā pagāja vairāki gadi, un zīmols sasniedza pilnīgi jaunu līmeni. Ar šo eļļu jūsu šautene kalpos ilgu laiku un garantēs izcilus rezultātus katrās medībās.



Ieroču kopšana un tīrīšana – pieejams mūsu sortimentā:

Recoil ieroču tīrīšanas un attaukošanas līdzeklis – Ātri attīra un attauko netīrumus no visiem ieroča elementiem, izspiež mitrumu gan pilnīgas, gan daļējas demontāžas laikā. Nebojā plastmasas, koka, gumijas ieliktņus. Izžūst pāris sekundēs. Pirms lietošanas pārbaudiet produkta saderību ar materiāliem.
Recoil ogļekļa un nogūlšņu tīrīšanas līdzeklis – Izmanto ieroču metāla elementu attīrīšanai no šaujampulvera un oglekļa nogulšņu sadegšanas produktiem. Pateicoties īpaši izstrādātam uzgalim, veidojas spēcīga strūkla, tādējādi nogādājot aerosolu pat grūti sasniedzamās virsmas vietās. Un īpaša vārsta klātbūtne ļauj turēt cilindru ērtā stāvoklī. Aerosolam ir augsta iespiešanās spēja, pateicoties kurai tas efektīvi noņem oglekļa nogulsnes, un pats tīrīšanas process kļūst ātrs un ērts.
Recoil sintētiska ieroču eļļa – Droši un ātri tas attīrīs un ieeļļos visu veidu dažādu sistēmu ieroču mehānismu ārējās un iekšējās virsmas. Aizsargā pret klimatiskām un mehāniskām ietekmēm. Nekļūst viskozs un nezaudē savas īpašības ekstremālās temperatūrās. Neitralizē skābes atlikumus, noņem svina nogulsnes un izspiež mitrumu.
Recoil stobra tīrīšanas – Augstas kvalitātes tīrīšanas putas stobriem. Produkta īpašības: Lietotājam draudzīgs. Uz ūdens bāzes. Putām ir augsta blīvuma pakāpe, kas ļauj tām ilgāk palikt uz virsmas. Neatstāj blīvus, darvveidīgus nogulsnes pēc uzklāšanas. Nesatur amonjaku. Augstais spiediens nodrošina jebkura stobra diametra piepildīšanu.
Recoil komuflāžas krāsa – Augstas kvalitātes kamuflāžas laku, lai apstrādātu koksni, metālu, alumīniju, stiklu, akmeni, tekstilizstrādājumus un dažādus veidus plastmasas virsmām, gan apstrādātas, gan neapstrādātas.